U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Direct hulp nodig ? Klik op de support knop!

Apps for Work van Google ontzorgt uw ICT


Chromebook >50% marktaandeel in USA

In Amerika heeft de Chromebook 50% van de markt in handen ten koste van Microsoft en Apple.

Lees meer

Altijd en overal

Werken in de cloud zorgt er voor dat u niet alleen altijd vanaf elke plek en met elk apparaat bij uw documenten kan.

Lees verder

Kinderspel

Het is weer zo ver. De strijd om de leen Chromebook in huis is weer losgebarsten, mijn kinderen zijn er al zo aan gewend

Lees meer 

GEEN HOGERE WISKUNDE

Simpel en Doeltreffend

Gebruikers ervaring

 

Overstappen naar een onbekend systeem is niet iets wat je zomaar doet. Wat kun je van het nieuwe werken verwachten en wordt het nu weer zo ingewikkeld? Ik wil iets eenvoudigs, geen ingewikkeld gedoe zult u denken. Het "cloud" werken met Apps for Work en Chrome is simpel !

 


 

Cynthia van Schendel

In januari 2015 zijn wij met onze praktijk verhuisd naar een nieuw pand.De praktijk werd in een nieuw jasje gestoken. Ook wat betreft ons computersysteem zijn er sinds die tijd wat zaken veranderd. We kregen allemaal een chromebook en eerlijk is eerlijk, hoe mooi we dat kleine witte laptopje ook vonden, er was ook wel wat weerstand. Is het ingewikkeld, kan ik alles wel op dat ding? Gelukkig viel het allemaal erg mee. Eigenlijk is het juist veel simpeler geworden. We kunnen nu heel gemakkelijk in the cloud documenten met elkaar delen en vanuit alle locaties iets uitprinten op het werk. Dat is echt heel praktisch. Mijngcloud heeft met veel geduld ons alles uitgelegd en hij heeft er voor gezorgd dat alles vlekkeloos werd aangesloten. Alles moet natuurlijk goed functioneren in een paramedische praktijk. Bijkomend voordeel was dat het ook nog eens heel betaalbaar was. De verhuizing was al duur genoeg dus dat was een mooie meevaller.


 

Ester Hus

Sinds een jaar werken wij nu met Google cloud en hebben wij chromebooks en een chromebox

Het eerste voordeel ondervonden we meteen met opstarten van de chromebooks/box binnen enkele seconden zijn de apparaten opgestart en operationeel geen dure software, licenties en tijdrovende updates.
 
Voorheen werkten we met de traditionele windows pc, alle documenten stonden op de harde schijf. Dit leverde wel eens problemen op als je thuis wilde werken en vergeten was om de documenten naar jezelf te mailen of de USB-stick op het werk had laten liggen.
Als ik nu inlog met mijn Google-account heb ik alles tot mijn beschikking op ieder willekeurig apparaat. Documenten zijn makkelijk te delen met collega's, iedereen kan er in werken als daar toestemming voor gegeven is
 
Mijngcloud heeft heel veel verstand van de Google applicaties
Zo werken wij met Vecozo-certificaten, deze zijn volgens Vecozo alleen te gebruiken met een windows-pc. Mijngcloud heeft het voor elkaar gekregen dat wij deze gewoon op onze chromebooks geïnstalleerd hebben gekregen en dit werkt feilloos
 
Als ik thuis aan het werk ben kan ik mijn documenten gewoon op het werk printen middels de cloudprinter. Ook faxen gaat via het internet Dit scheelt kosten voor het aanschaffen van een fax, papier, inkt, telefoondiensten.
 
Voor sommige collega's was het wel even wennen aan het nieuwe systeem
Documenten delen, webbased werken is even een mindset, maar nu werkt het als een trein
Het voordeel van werken met een chromebook/box is dat het niet meer mogelijk is om bestanden lokaal op te slaan dus er is nooit meer iets kwijt als er een pc crasht.
 
Al met al is het werken in de Cloud voor ons een tijd en geld besparende manier van werken geworden waar we tot nog toe eigenlijk alleen maar voordelen van hebben ervaren.
 
Ester Hus, mede-eigenaar MediPraxis huidtherapie