U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Direct hulp nodig ? Klik op de support knop!

Apps for Work van Google ontzorgt uw ICT


Chromebook >50% marktaandeel in USA

In Amerika heeft de Chromebook 50% van de markt in handen ten koste van Microsoft en Apple.

Lees meer

Altijd en overal

Werken in de cloud zorgt er voor dat u niet alleen altijd vanaf elke plek en met elk apparaat bij uw documenten kan.

Lees verder

Kinderspel

Het is weer zo ver. De strijd om de leen Chromebook in huis is weer losgebarsten, mijn kinderen zijn er al zo aan gewend

Lees meer 

GEEN HOGERE WISKUNDE

Simpel en Doeltreffend

Mogelijkheden

De mogelijkheden en toepasbaarheid van van de Cloud zijn gigantisch.

Hoe kun je het beste tegen de cloud aankijken?

De cloud is niets anders dan een plek waar je je gegevens op internet plaatst of vandaan haalt bij professionele internetbedrijven. In principe zijn alle "cloudbased" oplossingen met een webbrowser toegankelijk. Simpelweg, je doet gewoon alles in je webbrowser.

 

Voordeel

Het voordeel van het toegankelijk maken van applicaties door een webbrowser is dat eventuele compatibiliteits problemen zo goed als opgelost kunnen worden. De techniek is in staat onderlingen bestands formaten te lezen en te schrijven.

 

Knelpunten

Het grootste knelpunt is de mens zelf. Ooit hebben we geleerd op een bepaalde manier te denken, om te gaan met processen, met veiligheid en hebben we een beeld gevormd hoe het hoort te zijn.

Dit beeld veranderd ineens drastisch, ook de manier van werken is anders dan we gewent zijn. Het grappige in het verhaal is dat " het nieuwe werken"  in principe eenvoudiger is. Toch blijven we als mens moeite hebben met deze verandering. 

 

Waar is cloud computing Toepasbaar?

 Cloud computing is in principe overal toepasbaar, het is een evolutie proces die plaats vind in de ICT met name op internet.

Wij hebben op onze site een aantal toepassinge beschreven, zowel zakelijk als voor thuis;