U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Direct hulp nodig ? Klik op de support knop!

Apps for Work van Google ontzorgt uw ICT


Chromebook >50% marktaandeel in USA

In Amerika heeft de Chromebook 50% van de markt in handen ten koste van Microsoft en Apple.

Lees meer

Altijd en overal

Werken in de cloud zorgt er voor dat u niet alleen altijd vanaf elke plek en met elk apparaat bij uw documenten kan.

Lees verder

Kinderspel

Het is weer zo ver. De strijd om de leen Chromebook in huis is weer losgebarsten, mijn kinderen zijn er al zo aan gewend

Lees meer 

Alles naar de Cloud !!!

In ons gezin maken wij volop gebruik van cloud oplossingen. Het huis van de toekomst is er gewoonweg al.

Lees verder

GEEN HOGERE WISKUNDE

Simpel en Doeltreffend

Kinderspel

Het is weer zover. De strijd om de leen Chromebook is weer losgebarsten, mijn kinderen zijn er al zo aan gewend. Werken op een Chromebook is normaal geworden voor ze, en ze zien zeker de voordelen.

Als kinderen van een samengesteld gezin zijn ze regelmatig bij de andere ouder. Zij ervaren het als enorm makkelijk om gewoon met hun gmail account in te loggen en gelijk alles bij zich te hebben, slepen met een computer, usb stick of andere zaken is niet meer nodig.

Sterker nog, mijn stiefdochtertje van 9  maakt haar boekbesprekingen met Google presentations. Het leuke is dat ze hiermee direct zelfs voor loopt op de leerkracht. Ze wilde haar presentatie laten zien op de school computer, echter had de leerkracht wat problemen met het feit dat ze eerst wilde inloggen op haar gmail account. Ja, want van Google Mail krijg je virussen binnen, zo werd geredeneerd.

Enfin na wat overredingskracht, mocht ze onder zware argwaan toch inloggen op Google Drive en haar presentatie laten zien aan haalde ze een g voor haar boekbespreking.

Klik hier om haar presentatie te bekijken

 

Educatie

Voor de ouderen onder ons, een ongrijpbaar begrip. Je gegevens staan niet meer op je eigen computer maar op internet. 

 Voor de jongeren, de gewoonste zaak van de wereld. En ook vanuit school wordt er meer geleerd om te gaan met cloud computing. Wij als ouderen zullen er maar aan moeten wennen, want je gegevens in de cloud is eigenlijk internet 2.0, je kan dadelijk niet meer zonder.

Ook begint het concept van de Chromebook meer en meer aan te slaan, zo heeft dit systeem al 20% van de markt afgesnoept in Amerika, ten koste van Apple.

Ondertussen beginnen er ook scholen in Nederland les te geven met Chromebooks, waarom? Gewoon ze zijn eenvoudig te gebruiken en goedkoop. Hierdoor ontstaat er een lage drempel voor iedereen om gewoon een goede en moderne opleiding te volgen.