U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Direct hulp nodig ? Klik op de support knop!

Apps for Work van Google ontzorgt uw ICT


Chromebook >50% marktaandeel in USA

In Amerika heeft de Chromebook 50% van de markt in handen ten koste van Microsoft en Apple.

Lees meer

Altijd en overal

Werken in de cloud zorgt er voor dat u niet alleen altijd vanaf elke plek en met elk apparaat bij uw documenten kan.

Lees verder

Kinderspel

Het is weer zo ver. De strijd om de leen Chromebook in huis is weer losgebarsten, mijn kinderen zijn er al zo aan gewend

Lees meer 

GEEN HOGERE WISKUNDE

Simpel en Doeltreffend

Alles naar de Cloud !!!

In ons gezin wordt al volop gebruik gemaakt van alle mogelijkheden die de cloud biedt. Het leuke is dat veel mensen al gebruik maken van cloud oplossingen zonder het te beseffen.

 

Bij Apple wordt alles bij aanmelding in de I-Cloud geplaatst, bij Microsoft willen ze graag alles in One Drive hebben. Hoe dan ook, hier uit blijkt dat cloudcomputing niet meer weg te denken is uit ons leven.

 

Alle muziek die we afspelen staat in de cloud. In het begin gebruikten we veel Spotify, een geweldige muziek dienst dat zonder meer. Echter zijn wij over gestapt naar Google Play Music omdat deze dienst tot wel 10 apparaten toegang geeft op 1 familie account. 

Gewoon een keuze gebaseerd op kostenplaatje, zeker met een wat groter gezin zeker geen overbodige luxe.

 

 

Vervolgens wordt de muziek gestreamd naar onze Sonos connect. Deze zorgt ervoor dat alle muziek omgezet wordt van Internet naar mijn oude Yamaha versterker. Het geluid is geweldig, en het gemak is ongeevenaard. CD's , tja die hebben we nog wel ergens liggen maar we doen er niets meer mee. De Sonos App is zeer gebruiksvriendelijk en werk op elke mobiel of tablet, zelfs mijn vader van 80 kan er mee overweg en gebruikt thuis ook niet anders, tot ergernis van mijn moeder.

 

Natuurlijk kijken we ook graag films en series, en wat is er nu mooier dan een TV dienst die afspeelt wat je wilt op het door jouw gewenste moment. Uiteindelijk hebben wij Netflix hiervoor genomen.. Ze hebben dan wel niet het nieuwste van het nieuwste maar wel kinderprogramma' s en films in het nederlands of ondertiteld. Ook hier kan er worden afgespeeld op meerdere apparaten, als je de login gegevens maar hebt. Nog mooier , Netflix heeft ook 4K beeldmateriaal beschikbaar.

 

Al met al hebben we een modern huishouden, misschien zelfs te vooruitstrevend maar nog even en iedereen vindt dit gewoon. Wij hebben er ieder geval veel plezier en gemak van.

 

Alles in de Cloud !!!